портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА оглянув системи протипожежної сигналізації у навчальних закладах Краматорська і Слов'янська

Опубліковано 02 лютого 2021 року, 11:05

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін спільно із заступником начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Донецької області Іриною Подашевською та представниками підрядної організації ознайомились з ходом виконаних робіт з монтажу систем протипожежної сигналізації та систем оповіщення у навчальних закладах Краматорська і Слов'янська сьогодні, 2 лютого.

Огляду піддалися системи протипожежної сигналізації у  Краматорскому коледжі дизайну,   Краматорському ВПУ 14 (столова, гуртожиток та  корпус 2),  Слов'янському хіміко-механічному технікумі.

Під час огляду були визначені похибки у проектуванні систем оповіщення та монтажу датчиків, про що одразу було повідомлено представникам підрядної організації.

«Дуже важливо, щоб усі недоліки були усунуті найближчими днями, і роботи за усіма об'єктами були завершені. Найкращий варіант, щоб за тиждень усі оглянуті системи відповідали державним нормам», - наголосив Вадим Філашкін.

Представники ТОВ "Торгова Миколаївська електротехнічна компанія" запевнили, що усунути недоліки здатні самостійно, а Ірина Подашевська наголосила, що спеціалісти ДСНС готові надати консультації та необхідну допомогу для покращення якості виконаних робіт.

Роботи у оглянутих комунальних закладах виконуються коштом обласного бюджету та знаходяться на постійному контролі голови Донецької ОДА Павла Кириленка.

Інші новини за темою