портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління культури і туризму вітає Бахмутський коледж мистецтв ім. І. Карабиця зі 117-річчям

Опубліковано 05 червня 2020 року, 10:01 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

6 червня 2020 року вищий навчальний заклад комунальної форми власності «Бахмутський коледж мистецтв ім. І. Карабиця» святкує 117 річницю з дня заснування.

З 1903 року змінювалася назва навчального закладу, змінювались його керівники, але залишився незмінним дух, прагнення досягти нових висот, особлива творча енергія, дух покращення матеріальної бази та методичного удосконалення.

Бахмутський коледж мистецтв – один із відомих мистецьких закладів не тільки Донеччини, а й України. Історія коледжу створюється щоденною кропіткою працею багатьох педагогів-музикантів, талановитих виконавців, які, навчаючи своїх студентів, передають їм не тільки таємниці своєї майстерності, але й невгасимий вогонь творчого горіння, щирість почуттів, самовіддану жертовність у служінні високим мистецьким ідеалам.

Досвідчені викладачі коледжу окриляють юнацькі мрії своїх вихованців, надають їм впевненості, готують їх до великого життя в музиці.

Змінюються покоління викладачів, але незмінними залишаються традиції, скеровані на виховання високопрофесійних музикантів – викладачів, артистів та керівників оркестрів/хорів/ ансамблів, композиторів, науковців, які результатами своєї діяльності підносять добру славу коледжу до переліку кращих в Україні.

Управління культури і туризму облдержадміністрації бажає колективу коледжу, щоб підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності були міцне здоров`я, серце, сповнене любові та добра, натхненна думка й щирі почуття. Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю! Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

Бажає здійснення найзаповітніших мрій, а також, щоб у ваших родинах завжди панували тепло, радість та затишок. Бажає випускникам минулих років успіхів у розбудові української держави, а сьогоднішнім викладачам, співробітникам, студентам і їх батькам міцного здоров’я, цілеспрямованості та натхнення в досягненні поставленої мети, утримувати і примножувати здобутки коледжу.