портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровському районі провели моніторінг молодіжних центрів

Опубліковано 05 червня 2020 року, 10:01 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

3 червня спеціалістами управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру проведено робочу нараду з керівництвом Покровського району.

Під час наради були обговорені проєкти, що реалізовуються на території Донецької області у сфері молодіжної, сімейної, гендерної політики та у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми. Це створення нових молодіжних центрів, створення притулків та денних центрів для постраждалих від домашнього насильства, конкурс на підтримку проєктів інститутів громадянського суспільства.

У рамках проєкту «Гідна країна для гідних людей»  були відвідані молодіжні центри Покровського району. Спеціалісти управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання та Донецького обласного дитячо-молодіжного центру, спільно із спеціалістами відділу культури, молоді та спорту Покровської райдержадміністрації відвідали молодіжний центр "Гродівський гурт", розташований у смт Гродівка.

Майже готовий до відкриття молодіжний центр "Міст-ОК" с. Миколаївка, де планується відкриття  скалодрому.

Також було оглянуте приміщення для розташування майбутнього молодіжного центру у смт Новоекономічне.

Мешканці Покровського району під час зустрічей зазначали, що дуже вдячні за надання  можливостей для реалізації молодіжної політики на місцевому рівні.