портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління запобігання та виявлення корупції провело семінар для низки структурних підрозділів Донецької ОДА

Опубліковано 09 квітня 2021 року, 11:05

Управління запобігання та виявлення корупції Донецької облдержадміністрації провело онлайновий семінар з посадовими особами низки структурних підрозділів ОДА сьогодні, 8 квітня.

У семінарі з питань запобігання та виявлення корупції взяли участь посадові особи департаменту екології та природних ресурсів, департаменту житлово-комунального господарства, департаменту з питань цивільного  захисту, мобілізаційної та оборонної роботи, управління культури і туризму, управління містобудування та архітектури, управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання, служби у справах дітей облдержадміністрації.

Під час семінару були розглянуті наступні питання:

1. Поняття корупційного правопорушення та правопорушення, пов’язані з корупцією. Їх ознаки та відмінності. Відповідальність за їх вчинення та наслідки для державних службовців.

2. Порядок дій державних органів у разі визнання їх працівниками винними у вчиненні корупційного правопорушення або порушення пов’язаного з корупцією.

3. Єдиний держаний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення та статистичні дані про притягнутих до відповідальності за корупцію у 2020 році.  

Наприкінці учасникам семінару було запропоновано пройти тестування на обізнаність антикорупційного законодавства на тему “Корупційні правопорушення та порушення, пов’язані з корупцією. Відповідальність за їх вчинення та наслідки для державних службовців”.