портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Усі кораблі, які прибувають до Маріупольського порту, піддаються підвищеному санітарному контролю

Опубліковано 15 жовтня 2020 року, 16:45

Усі торгові судна, які прибувають до Маріупольського морського торговельного порту, проходять підвищений медико-санітарний контроль. Про це під час брифінгу з протидії поширенню коронавірусної хвороби у Донецькій області повідомив перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк.

"Служба має підрозділ на кордоні, який виконує функції з захисту території України від занесення інфекції. Цей відділ санітарної охорони працює у маріупольському порту. З початку карантину встановлено підвищений санітарний контроль за суднами, що прибувають до порту. Проводиться медико-санітарний огляд членів екіпажів, температурний скринінг, заходи з виявлення респіраторних захворювань. З початку карантину оглянуто 427 суден та продіагностовано понад 6700 членів екіпажів. Хворих на коронавірус не виявлено", - сказав він.

Нагадаємо, перший заступник начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Донецькій області закликав мешканців Донеччини проявити соціальну відповідальність і виконувати протиепідемічні рекомендації, щоб не підводити під штрафи представників бізнесу.

Фото: ДП "Маріупольський морський торговельний порт"