портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Головному управлінні Держпродспоживслужби на Донеччині закликали мешканців області не підводити бізнес під штрафи за порушення карантинного режиму

Опубліковано 15 жовтня 2020 року, 16:04

Проявити соціальну відповідальність і виконувати протиепідемічні рекомендації, щоб не підводити під штрафи представників бізнесу, закликав мешканців Донеччини перший заступник начальника Головного управління  Держпродспоживслужби у Донецькій області Володимир Кирилюк на брифінгу у Краматорську 15 жовтня. 

Він наголосив, що штрафи за порушення карантинного режиму в першу чергу носять превентивний характер.

"Наголошую, що штрафи, перш за все, спрямовані на суб'єкти господарювання. Ми розуміємо, що надавачі послуг або суб'єкти торгівлі не завжди можуть у повній мірі контролювати клієнтів та дотримання ними карантинних норм. Ми не маємо на меті покарати всіх, а штрафи мають превентивний характер. Ще раз закликаю усіх громадян до соціальної відповідальності, до дистанціювання, до застосування захисних масок. Ви приходите до бізнесу за отриманням благ, і у той же час підводите його під штраф. Маска на обличчі - це знак поваги до того, до кого ви прийшли за товаром чи послугою, до того, хто поруч з вами стоїть у черзі. Якщо ми хочемо європейського рівня життя - перш за все ми маємо бути взаємоввічливими, поважати один одного", - сказав Володимир Кирилюк.