портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Увага! Оголошено обласний конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування»!

Опубліковано 23 квітня 2021 року, 15:04 , Департамент економіки облдержадміністрації

Донецька обласна державна адміністрація, обласна військово-цивільна адміністрація оголошує у 2021 році обласний конкурс «Кращі практики місцевого самоврядування».

Метою Конкурсу є відбір, відзначення і поширення кращих практик органів місцевого самоврядування з питань соціально-економічного розвитку територій Донецької області, що були реалізовані у період 2019-2021 років (діяльність щодо реалізації проєкту, програми, комплексу заходів у визначений період, під час якої досягнуто позитивні практичні результати).

Конкурс проводиться в трьох номінаціях:

І     –  районні ради;

ІІ   –  міські ради;

ІІІ  –  сільські, селищні ради.

Для участі у конкурсі потрібно заповнити заявку у форматі *.doc і надіслати її у сканованому вигляді до 15 вересня 2021 року електронною поштою на адресу: [email protected].

До заявки додається лист органу місцевого самоврядування за підписом його керівника, що є підтвердженням достовірності викладеної у заявці інформації. Супровідний лист (з підписом) у сканованому вигляді має бути надіслано електронною поштою одночасно із заявкою та трьома фотознімками  з фіксуванням результатів впровадження практики(за наявності)  одним електронним листом.

З більш детальною інформацією про Конкурс можна ознайомитись на офіційному вебсайті Донецької обласної державної адміністрації за посиланням:

Додаткову інформацію з питань проведення конкурсу можна отримати за телефоном: (099) 722-40-42.