портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В День гідності Олександр Куць відвідав Ольгу Наумову – матір Героя Небесної Сотні Володимира Наумова

Опубліковано 21 листопада 2018 року, 17:25 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

21 листопада голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць на честь Дня гідності відвідав в селі Шевченко Добропільського району Ольгу Наумову – матір загиблого Героя Небесної Сотні, героя України Володимира Наумова.

Керівник Донецької обласної військово-цивільної адміністрації привітав 89-річну бабусю з Днем гідності, подякував за сина, подарував квіти, торт та невеличкі подарунки.

«Щиро дякую вам, Ольго Єгорівно, за вашого сина. Потрібно мати незламну віру та силу, щоб виростити справжнього героя. Обіцяю вам, що ми захистимо наші кордони! Ми – переможемо, бо в нас немає зворотнього шляху! Низький вам уклін та матерям тих бійців, які наразі боронять нашу Україну!», – підкреслив Олександр Куць.

За громадянську мужність, патріотизм, героїчне відстоювання конституційних принципів демократії, прав і свобод людини, самовіддане служіння Українському народові, виявлені під час Революції гідності Володимиру Наумову 21 листопада 2014 року посмертно вручили Звання Герой України з врученням ордена «Золота Зірка». Також посмертно нагороджений медаллю «За жертовність та любов до України».