портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В День гідності Олександр Куць зустрівся зі студентством у Покровську

Опубліковано 21 листопада 2018 року, 20:08 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про захист своєї свободи, держави та про право вибору сьогодні, 21 листопада, в День гідності, говорив в Покровській Центральній бібліотеці імені Шевченка голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць зі студентською молоддю Донецького національного технічного університету та Покровського педагогічного коледжу.  На заході були присутні також Покровський міський голова Руслан Требушкін, ректори вишів та інші високопосадовці.

Голова Донецької ОДА акцентував увагу на Героях Небесної Сотні, які загинули на Майдані, захищаючи майбутнє своєї країни.

«До Героїв у будь-кого буде чимало питань, але серед них було багато патріотів, які стали на захист України. Вони захищали свою свободу, обирали державу, в якій хочуть жити. Вони не хотіли, щоб їм диктували умови, як їм жити на своїй землі. Це – найголовніше! Вони захистили вас і Україну, яка існує і буде існувати, кордони якої ми обов’язково повернемо! Тому слава нашій молоді! Такій молоді, як ви! Слава Україні!», – проголосив Олександр Куць.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих героїв.

Олександр Куць подарував студентським бібліотекам книжки «Небесна Сотня», в яких також згадуються Герої з Донецької області.

Керівник обласної Донецької військово-цивільної адміністрації відповів на всі питання юнаків та дівчат, які стосувалися працевлаштування в Україні, дозвілля в місті та області, розвитку вишів та роботи за кордоном.