портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій області обговорили питання врегулювання ситуації на ринку праці

Опубліковано 17 грудня 2019 року, 17:48 , Донецький обласний центр зайнятості

17 грудня в Донецькому обласному центрі зайнятості пройшла робоча нарада на тему «Врегулювання ситуації на ринку праці регіону під час масового вивільнення працівників, в тому числі державних службовців».


Участь у заході взяли директорка Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області Артур Хімчак та голова Донецької регіональної організації профспілки працівників державних установ України Сергій Шевцов.


Під час засідання було обговорено низку важливих питань, які стосуються сучасного стану регіонального ринку праці, дотримання чинного трудового законодавства під час масового вивільнення працівників та сприяння працевлаштуванню осіб, стосовно яких є ризик бути вивільненими або які підпадають під вивільнення, в тому числі державних службовців.


Наприкінці зустрічі було підписано Угоду про співпрацю між Донецьким обласним центром зайнятості та відділенням Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області та Меморандум про співпрацю між Донецьким обласним центром зайнятості та Донецькою регіональною організацією профспілки працівників державних установ України.