портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську відбувся базовий тренінг за Програмою «Молодіжний працівник»

Опубліковано 17 грудня 2019 року, 17:57 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

13-15 грудня у м. Святогірськ за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації було проведено базовий тренінг за Програмою «Молодіжний працівник».

Мета тренінгу – сформувати у учасників основні теоретичні знання та практичні навички для реалізації регіональної молодіжної політики. 

Завдання тренінгу – забезпечити учасників необхідним базовим рівнем для реалізації успішної молодіжної політики; налагодити діалог між різними учасниками молодіжної політики; надати учасникам можливість створити власну ідентичність себе як молодіжного працівника.

Програма 3-денного базового тренінгу Програми Молодіжний Працівник складалося з 3-х навчальних модулів: 

Модуль1.Молодіжна політика і молодіжна робота. 

Модуль2.Громада і молодіжна робота в громаді.

Модуль3. Компетенції молодіжного працівника. 

Учасники тренінгу: лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю ; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю незалежно від форми власності. 

Під час тренінгу учасники мали можливість обмінятися досвідом та знайти партнерів для реалізації спільних проектів в молодіжній сфері, а також презентувати роботу своїх організації. 

За результатами тренінгу 22 фахівціва з впровадження молодіжної політики в Донецькій області отримають Свідоцтва встановленого зразка. Радіємо новим партнерам в реалізації молодіжної політики області!