портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій області стартувала інформаційно-навчальна програма «SkillsLab 2.0: Власна справа»

Опубліковано 09 квітня 2019 року, 11:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

8 квітня у Краматорську та Маріуполі стратувала программа «Skills Lab 2.0: Власна справа». Вона розроблена для розвитку та вдосконалення навичок, які є необхідними для створення власної справи.

Загалом у проекті беруть участь близько 60 молодих людей з різних міст та районів Донецької області, які планують стати підприємцями у майбутньому.

Програма розрахована на 10 занять та триватиме до 31 травня. Під час навчання учасники дізнаються про основні аспекти та нюанси створення власного бізнесу, що значно допоможе молоді реалізувати власний потенціал у цій сфері. Після закінчення програми учасники отримають сертифікати.

Організаторами програми є комунальний позашкільний навчальний заклад "Донецький обласний дитячо-молодіжний центр", управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької обласної державної адміністрації (у місті Краматорськ), Центр «Розвиток КСВ», Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) за підтримки Міністерства молоді та спорту України, а також ГО “Фонд розвитку Маріуполя”, ГО "Маріупольська Спілка Молоді" (у місті Маріуполь).