портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В очно-заочній школі МАН «Юний дослідник» стартував навчальний рік

Опубліковано 20 вересня 2023 року, 18:00 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У Донецькій обласній Малій академії наук учнівської молоді розпочалися навчальні заняття в обласній очно-заочній школі «Юний дослідник». У 18 групах, які працюють за програмами 14 наукових секцій, об’єдналися близько 300 представників талановитої учнівської молоді Донеччини, яка готова експериментувати та відкривати нові горизонти. 

Під час настановчої сесії вихованці дізналися, що Мала академія наук учнівської молоді – це важлива сходинка на шляху самовизначення, самовдосконалення і розвитку власних талантів. Юні інтелектуали Донеччини мають змогу набути перший досвід справжньої експериментальної та винахідницької діяльності під керівництвом професіоналів, викладачів вищих закладів освіти: НУ «Києво-Могилянська академія», ДВНЗ «Донецький національний технічний університет», ДВНЗ «Донбаський державний педагогічний університет». Про це розповідали не лише керівники наукових гуртків, а й педагоги закладів освіти Донеччини, які підтримують своїх вихованців, спрямовують їхню дослідницьку роботу та участь в інтелектуальних заходах.

Бажаємо всім вихованцям та педагогам успішного, плідного, насиченого навчального року, незабутніх вражень, творчого натхнення, значних успіхів і досягнень!

З докладнішою інформацією про роботу очно-заочної школи «Юний дослідник» можна ознайомитись за хештегом: #Настановча_сесія_МАН_2023 

За інформацією департаменту освіти і науки облдержадміністрації