портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Олександрівській райдержадміністрації відбулось засідання конкурсної комісії

Опубліковано 16 серпня 2018 року, 11:25

Конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «В» - головного спеціаліста відділу фінансово – господарського забезпечення райдержадміністрації проводився відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 та  складався з 2 етапів: проходження тестування та співбесіди.

Перед початком засідання начальник відділу організаційно-кадрової роботи райдержадміністрації Галина Здєльнік проінформувала присутніх, що згідно з наказом керівника апарату райдержадміністрації від 26.07.2018 року №78к на сайті  Національного Агентства України  з питань державної служби та сторінці Facebook «Олександрівська райдержадміністрація» було розміщено оголошення про проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу фінансово-господарського забезпечення райдержадміністрації.

Адміністратор конкурсу Любов Щербак детально ознайомила з порядком проведення тестування. Для участі в конкурсі заяву подав один кандидат – Ганна Дубровська.

За підсумками складання тестових завдань та співбесіди претендентка набрала кількість балів, достатніх для прийняття рішення про її призначення на посаду головного спеціаліста відділу фінансово-господарського забезпечення райдержадміністрації.

Олександрівська райдержадміністрація