портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Олександрівці оговорили районний захід до Дня визволення Донбасу від фашистських загарбників

Опубліковано 31 серпня 2018 року, 14:37

З метою належної підготовки та відзначення 75-ї річниці визволення Донбасу від фашистських загарбників 31 серпня в Олександрівській райдержадміністрації під керівництвом в. о. голови Олександрівської РДА Володимира Давимуки відбулось засідання організаційного комітету.

Присутні обговорили організаційні питання підготовки заходів, погодили спільні дії під час їх проведення – організацію урочистостей з нагоди Дня визовлення Донбасу, зокрема покладання квітів до пам’ятників воїнам-визволителям, запалення вічного вогню, хвилина мовчання; здійснення заходів з благоустрою пам’ятників та інших місць поховань, пов’язаних з подіями Другої світової війни; організація проведення виховних годин, тематичних виставок, бесід, інших інформаційно-просвітницьких заходів з національно-патріотичного виховання підростаючого покоління.  

Так, за результатом роботи оргкомітету прийнято рішення щодо проведення 07 вересня 2018 року о 9:00 на площі Олександра Невського смт Олександрівка районного урочистого мітингу за участі керівництва та посадових осіб органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, трудових колективів установ, організацій району, представників громадських організацій, політичних партій, громадськості, учнівської молоді, ЗМІ.  Відповідні заходи відбудуться на території сільських рад.

Контингент пільгової категорії населення, які перебувають на обліку в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації та користуються пільгами згідно Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» включеного до Єдиного державного автоматизованого реєстру  станом на 31.08.2018 рік складає 574 особи, з них 128 учасників бойових дій, 60 інвалідів війни, 325 учасників війни та 61 вдова ветеранів війни.

Олександрівська райдержадміністрація