портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В рамках програми «Велике будівництво» триває реконструкція у КП «ОДМСОК «Перлина Донеччини»

Опубліковано 04 червня 2021 року, 17:11 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна під час робочої поїздки до Святогірська оглянула хід робіт з реконструкції спальних корпусів та їдальні комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини», що проводяться в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Комунальне підприємство «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» в області функціонує цілорічно. Комплекс розташовано в екологічно чистій зоні поза межами великого населеного пункту, на території Національного природного парку «Святі гори».

На сьогодні в комплексі відбувається реконструкція трьох спальних корпусів та їдальні. Раніше заклад був недоступний для дітей з інвалідністю та маломобільних дітей, але проєкт реконструкції розроблено з урахуванням їхніх потреб. Зокрема будуть установлені ліфти для пересування дітей на кріслах колісних.

«Велике будівництво» - національний проєкт, ініційований президентом України Володимиром Зеленським. Він спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки, спортивні об’єкти тощо.