портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В рамках «Великого будівництва» на Донеччині тривають роботи на 34 об’єктах

Опубліковано 04 серпня 2021 року, 17:15

В рамках президентської програми «Велике будівництво» роботи тривають на 34 об’єктах. Обсяг фінансування по ним лише у цьому році - 900 мільйонів грн, а їхня загальна вартість становить понад 2 млрд гривень. Про це повідомив голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко під час брифінгу за результатами роботи у липні

Також він зазначив, що у липні почалося втілення ще однієї програми президента України «Здорова країна». Програма має амбітну мету збільшити тривалість життя українців, забезпечивши їм доступ до занять спортом.

«В рамках цієї програми ми відкрили перший активний парк – у Краматорську. Символічно, що відкрився він у день початку Олімпійських ігор у Токіо, де беруть участь 14 спортсменів з Донеччини. Маємо надію, що завдяки таким паркам (а їх у цьому році ми плануємо відкрити 14 по всій області) ми залучимо до занять спортом якомога більше людей, зокрема, дітей та молоді. І серед них будуть і майбутні чемпіони», - підкреслив Павло Кириленко.