портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Павло Кириленко огляне роботу центрів вакцинації в області

Опубліковано 04 серпня 2021 року, 17:39

Голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко особисто огляне центри масової вакцинації від коронавірусу, розташовані у різних містах області. Про це він повідомив під час брифінгу сьогодні, 4 липня.

«Наразі у області працює вісім центрів вакцинації – три у Маріуполі та по одному у Торецьку, Волновасі, Покровську та Слов’янську. Роботу центру вакцинації у Краматорську буде невдовзі відновлено. Для мешканців області наразі доступні вакцини Astrazeneka, Pfizer, Coronavac, Covishield, Moderna. Я особисто огляну більшість центрів для того, щоб подивитись як проходить вакцинація. Також хочу закликати людей не зволікати, а вакцинуватись якомога скоріше. Вакцини у області є у достатній кількості», - наголосив Павло Кириленко.

Очільник області підкреслив, що поблизу лінії розмежування розгорнута мережа пунктів вакцинації для мешканців тимчасово окупованих територій. Проте всього 5 мешканців ТОТ скористались такою можливістю. За словами Павла Кириленка, бажання вакцинуватись виявили набагато більше мешканців окупованих територій, проте бойовики самовільно блокують перетин лінії розмежування та позбавляють людей можливості пройти вакцинацію якісними сертифікованими препаратами.

Нагадаємо, станом на 4 серпня в області вже вакциновано понад 213 000 осіб. Із них 130 000 отримали першу дозу, 83 632 особи мають дві дози щеплення.