портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Сіверській ЗОШ №2 ремонтні роботи проводяться згідно встановленого графіку

Опубліковано 17 липня 2018 року, 16:05

Сьогодні, перебуваючи з робочим візитом у Сіверську, в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна, побувала в  Сіверській ЗОШ №2, де проводяться ремонтні роботи. Зустрілась з директором департаменту освіти та науки Донецької облдержадміністрації Надією Оксенчук. Разом обговорили першочергові завдання, які виникають в ході проведення ремонтних робіт. На сьогодні роботи виконуються згідно встановленого графіку. Кількість спеціалістів, що працюють у школі, достатня.

Розпочато складання та встановлення меблів. Директору Сіверської ЗОШ №2 Людмилі Череповській дали доручення підготувати перелік меблів, яких недостатньо для обладнання учбових класів.

На виконання ініціативи Президента України Петра Порошенка про забезпечення рівного доступу до якісної освіти й умов навчання дітей, в рамках впровадження реформ децентралізації в.о. голови Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна зауважила, що районна влада докладатиме зусиль у створенні належної інфраструктури в Сіверській школі, яка буде відповідати сучасним вимогам роботи загальноосвітніх навчальних закладів.

Бахмутська райдержадміністрація