портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей Донеччини відзначили День захисника України

Опубліковано 17 жовтня 2016 року, 14:45

З 13 жовтня 2016 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі проводили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України.

Вихованці в закладах брали участь в інформаційно-просвітницьких заходах «Захисник України – слава та гордість народу!», «Україна – козацька держава». Переглядали та обговорювали  відеоматеріали та соціальні ролики про події українського державотворення «Свято Свободи».

Вихованцям центрів соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Слов’янськ та Добропілля було запропоновано прийняти участь у круглому столі  за участю волонтерів об’єднання Теплиця «Естафета поколінь».

Вихователі провели з дітьми виховні години із залученням військовослужбовців «14 жовтня – День захисника України», «Борони свою державу», «Покровоньку од лиха укрити».

У центрах соціально-психологічної реабілітації дітей Торецька, Слов’янська та Добропілля  проведені спортивні змагання «Козацькі забави», «Ігри патріотів», «Козацькому роду – нема переводу».

Вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ та Торецьк організували вітальні флешмоби до Дня захисника України «Україно живи»

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків «Діти України за мир», «Буду я тобі служити, Україно!», а також взяли участь у майстер – класі з виготовлення українських оберегів та акції «Напиши листа захиснику України».

Вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Словянськ, Добропілля, Лиман та Торецьк взяли участь у покладанні квітів до меморіальної дошки борців за незалежність України та пам’ятника загиблим воїнам.

DSC00255 (2) DSCN4557 DSCN4560 DSCN7191 відвідування виставки військової техніки День відкритих дверей у Словянському міжрайоному віддулу Управління поліції охорони в Донецькій області Рисунок1 Рисунок2 Рисунок3 Рисунок3м святков програма мужності й геройства свято участь у відкритті меморіальної дошки воїнам загиблим в АТО

Служба у справах дітей облдержадміністрації