портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В центрах соціально-психологічної реабілітації дітей області пройшли заходи з нагоди відзначення Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Опубліковано 10 травня 2018 року, 16:08

З 5 травня 2018 року в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі проводили заходи з нагоди відзначення  Дня перемоги над нацизмом у  Другій світовій війні.

Вихованці в закладах переглядали та обговорювали  відеоматеріали та документальні фільми, мультимедійні презентації, інформаційні повідомлення: «Ми пам’ятаємо!», «І в пам’яті, і в серці назавжди!», «Слава всесвітня воїнам мужнім!», «Плин часу на мить зупинись», «Ми-правнучата воїнів-героїв!», «Війна і муза», «Не обміліє пам’яті ріка, в серцях нащадків буде вічно жити», «На захист рідного міста», «Пісні років війни», «Уклін живим, загиблим слава», «Свято, що гуртує покоління», «Війна заради миру».

Вихованці Великоновосілківського центру провели акцію «Голуб миру». Діти взявшись за руки об’єднались, та створили живого голуба єднання, бо найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли квітнуть квіти, люди живуть спокійно, а земля не здригається від страшних вибухів.

Вихователі провели з дітьми виховні години: «День пам’яті та надії», «Хай буде мир на всій Землі!».

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків які присвятили Перемозі у Другій світовій війні: «Пам’ять та віра», «Йшла війна степами аж до білих хат…», «Пам’ятаємо минуле, заради майбутнього». Вихованцям центрів був запропонований майстер-клас  по виготовленню пам’ятного знаку «Мак пам’яті».

Вихованці центрів соціально-психологічної реабілітації дітей взяли участь у покладанні квітів до могили Невідомого солдата (м. Слов’янськ) та меморіалів: «Слава» (м. Добропілля), «Пам’яті воїнам-захисникам Другої світової війни» (м. Торецьк).

Служба у справах дітей облдержадміністрації