портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Україні стартувало онлайн навчання «Стань координатором Всесвітнього дня прибирання!»

Опубліковано 05 серпня 2021 року, 15:05 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

З 3 – 5 серпня в Україні стартувало онлайн навчання «Стань координатором Всесвітнього дня прибирання!».

Організаторами навчання є Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it, Ukraine» у межах підготовки до Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

Донецьку область на навчанні презентував КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр». Під час робочих сесій учасники дізнались про історію, мету, цілі, завдання Всесвітнього дня прибирання WORLD CLEANUP DAY, що таке Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine», як організувати прибирання і що для цього потрібно, як обрати локації, розрахунок кількості необхідних учасників і матеріалів. А також: як провести інформаційну промо-акцію, як комунікувати з учасниками та медіа, як зробити так щоб дії набрали максимальне охоплення цільової аудиторії, що робити в екстрених ситуації на локації, та як підвищити свою результативність і експертність.

Участь у даному проєкті дає змогу скоординувати роботу волонтерів в рамках Всесвітнього дня прибирання World cleanup day в Донецькій області.