портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін обговорив з керівництвом МКЧХ потреби Донеччини перед опалювальним сезоном

Опубліковано 27 вересня 2024 року, 15:35

Про потреби Донеччини перед опалювальним сезоном говорив очільник області Вадим Філашкін під час зустрічі з делегацією Міжнародного комітету Червоного Хреста. 

З керівником Донецької ОВА зустрічались заступник голови Делегації МКЧХ в Україні Грегор Мюллер і голова суб-делегації МКЧХ у Дніпрі Сільвія Тодаро.

Зима в області буде складною, тому гуманітарна підтримка у вигляді питної води, паливних пелет, дров, вугілля є надзвичайно цінною для прифронтового регіону.

Багато уваги приділили безпеці волонтерів, які працюють на території Донеччини. 12 вересня росіяни завдали цілеспрямованого удару по вантажівці Червоного Хреста і вбили трьох співробітників організації. Аби таке не повторилось, гуманітарні організації мають дотримуватися встановлених правил безпеки.

«Дуже вдячний Міжнародному комітету Червоного Хреста за те, що, незважаючи на цю трагедію, організація має намір продовжувати допомагати нашим людям, - підкреслив під час зустрічі Вадим Філашкін. - Сподіваюсь, що в майбутньому ця робота стане більш скоординованою, ефективною і безпечною».