портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін перевірив пункти незламності у Краматорському районі

Опубліковано 14 листопада 2023 року, 15:55

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін відвідав пункти незламності в Краматорську, Слов’янську та Дружківці. 

Пункти незламності забезпечені усім необхідним для перебування там громадян, евакуйованих з територій, де ведуться активні бойові дії. 

«Враховуючи ситуацію, яка склалася минулого року не тільки в Донецькій області, а й в Україні в цілому, ми маємо бути готовими до будь-якого розвитку подій. Завдяки обласній, місцевій владі та волонтерам пункти незламності забезпечені усім необхідним: від генераторів, обігріву, води та аптечок до дитячих куточків», – зазначив Вадим Філашкін.

Крім того, заступник голови ОВА відвідав у Костянтинівці один із пунктів незламності, який має можливість тимчасово розміщувати евакуйованих  осіб із зони бойових дій, у тому числі з м. Торецьк. 

"Костянтинівка зараз одне з тих міст, яке має можливість приймати у себе людей, евакуйованих з небезпечних регіонів Донеччини, та тимчасово розміщувати їх у себе в пунктах незламності. Але і в самій Костянтинівці зберігається загроза частих обстрілів. Влада наполягає на евакуації населення в більш безпечні регіони країни, аби зберегти життя та здоров’я наших людей", — підкреслив заступник голови Донецької ОВА.

Робота з евакуації цивільних на Донеччині триває.