портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін підписав меморандум про співпрацю із головою Благодійного фонду «Слов’янське серце» Наталією Киркач

Опубліковано 25 вересня 2024 року, 14:25

Про це повідомляє голова Донецької облдержадміністрації, начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Як вдосконалити процес евакуації жителів прифронтових громад та забезпечити людей у скруті найнеобхіднішим — про це Вадим Філашкін говорив сьогодні з головою Благодійного фонду «Слов’янське серце» Наталією Киркач.

«Підписали меморандум про співпрацю із Фондом — це допоможе і владі, і волонтерам більш ефективно давати раду із нагальними завданнями.

Наголосив на тому, що пріоритетним завданням залишається забезпечення регіону броньованими машинами швидкої допомоги для евакуації людей з «гарячих точок», а також альтернативними джерелами енергії та тепла: паливом, генераторами, обігрівачами — усім, що полегшує виживання людей в осінньо-зимовий період. 

Не менш важливим питанням для нас є підтримка дитячих будинків сімейного типу, забезпечення візочками людей з інвалідністю.

Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо подолати всі виклики війни та допомогти нашим людям вистояти в складний час!

Подякував очільниці БФ «Слов’янське серце» та її команді, вручив почесні нагороди та пам’ятні сувеніри», - наголосив Вадим Філашкін.