портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Важливі для Донеччини питання обговорили у Краматорську голова Донецької ОДА та Старший координатор з питань американської допомоги в Україні

Опубліковано 03 вересня 2021 року, 18:15

Питання готовності Донецької області до нової хвилі захворюваності на COVID-19,  забезпечення киснем медичних закладів, рівень вакцинації населення, безпекову складову, необхідність модернізації системи водопостачання області - ці та інші питання обговорили  голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та Старший координатор з питань американської допомоги в Україні Девід  Шлефер під час зустрічі у Краматорську 3 вересня. 

 Це перший візит пана Шлефера на Донеччину.  Тут він оглянув заклади та установи, до відкриття яких долучилися міжнародні організації, зокрема, USAID.  Йдеться передусім про Центри надання адміністративних послуг. Девід  Шлефер зазначив, що його вразила висока ефективність роботи ЦНАПів, а також відданість і вмотивованість працівників, які ці послуги надають.  

Американський уряд давно і послідовно підтримує Україну і Донеччину зокрема в різноманітних справах. 

Голова Донецької ОДА розповів про виклики, які постали перед органами влади у зв'язку з пандемією ковіду, а також поділився думками щодо напрямків економічного розвитку та поліпшення рівня соціальних послуг для населення області.

«Вдячний пану Шлеферу та всьому американському народові за підтримку, яку вони надають нам у розвитку громадянського суспільства, адже саме дієве громадянське суспільство - це основа здорової держави. Сподіваюся, що Агенція США з міжнародного розвитку та уряд США продовжать розширювати та поглиблювати співпрацю з нами, адже це в наших спільних інтересах», -  зазначив Павло Кириленко.