портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: у Краматорську міністр розвитку громад і територій оглянув нове приймальне відділення у лікарні №3

Опубліковано 16 березня 2021 року, 11:09

Міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов у Краматорську оглянув приймальне відділення міської лікарні №3, реконструйоване в рамках програми Президента України «Велике будівництво».

Під час огляду міністр особливу увагу звернув на доступність приймального відділення для осіб з інвалідністю та маломобільних груп населення. Міністр поспілкувався з дівчиною у візку, вона показала, наскільки відділення пристосовано під потреби людей з інвалідністю.

Про питання інклюзивності Олексію Чернишову розповіла директор ДУ «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Донбас» Світлана Фоміна.

«Цей об’єкт проходив процедуру узгодження з міським комітетом доступності. Під час розробки проєкту були враховані усі зауваження, тому приймальне відділення повністю відповідає як вимогам будівельного законодавства, так і потребам людей з інвалідністю. Рада наголосити, що влада нас чує, і разом нам вдається робити такі корисні речі, як оновлення лікарень», - сказала Світлана Фоміна.

КНП «Міська лікарня № 3» Краматорської міської ради надає послуги вторинної (спеціалізованої) медичної допомоги в умовах цілодобового стаціонару хворим з гострими станами або загостренням хронічних захворювань, що потребують високої інтенсивності лікування та догляду, амбулаторну вторинну (спеціалізовану) медичну допомогу дорослим м. Краматорськ (117 296 осіб населення - обслуговування (стаціонарна допомога), 78 198 осіб - амбулаторна допомога).