портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: запрацювала оновлена школа у Новогродівці

Опубліковано 01 вересня 2021 року, 12:17

Оновлена Новогродівська школа № 7 запрацювала завдяки президентській програмі «Велике будівництво».

На святі Першого дзвоника у ній побували сьогодні міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов та голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко.

Як запевнив Олексій Чернишов, у наступному році «Велике будівництво» не лише продовжиться, а й будуть збільшені його масштаби по всій країні.

«Дякую пану міністру, а також уряду і Президенту за увагу до Донеччини, підтримку й високу оцінку нашої роботи з реалізації цієї програми. Запевняю, що і Донеччина збереже високі темпи розбудови важливої для області інфраструктури. Бажаю успіхів у новій школі учням та педагогам. Знаю: ті, хто зрозуміє, що знання - це сила, вже в близькому майбутньому будуть розбудовувати державу.Зі святом!», - сказав очільник області.

В опорному закладі «Новогродівський опорний заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 Новогродівської міської ради Донецької області» на початок 2021-2022 навчального року вчиться 479 учнів.

В рамках реконструкції було здійснено термодернізацію будівлі закладу, замінено внутрішні мережі водо-, тепло-, електропостачання; водовідведення; замінено покрівлю; віконні та дверні блоки; внутрішнє та зовнішнє оздоблення переходу, спортивної зали та майстерні; капітальний ремонт внутрішніх приміщень будівлі навчального корпусу та майстерні; замінено технологічне обладнання їдальні та майстерні, відремонтовано сходи, огородження та пандус; благоустрій прилеглої території.

Придбано мультимедійне обладнання, комплекти меблів та обладнання для кабінетів географії, інформатики, фізики, хімії, біології, лінгафонного кабінету, актового залу, комплекти меблів та обладнання для молодшої та старшої ланок, бібліотеки, методичного кабінету, спортивне обладнання.