портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Весняний ярмарок вакансій "Робота Є – ти потрібен!" у Покровську

Опубліковано 24 травня 2024 року, 17:07 , Донецький обласний центр зайнятості

Проведення ярмарків вакансій є корисним інструментом для укомплектування підприємств кадрами та допомагає безробітним знайти роботу.

Так, 24 травня фахівці Покровського міського центру зайнятості Донецької області організували ярмарок вакансій «Робота Є – ти потрібен!». Захід став чудовою можливістю для безробітних та роботодавців міста і району зустрітися та налагодити прямий контакт.

У ярмарку взяли участь провідні роботодавці, серед яких: ПАТ "Шахтоуправління Покровське", ТОВ "Шахтобудівельна компанія", ТОВ "Збагачувальна фабрика "Свято-Варваринська", ПРАТ "Метінвест ПВ", ПТ "Ломбард ТОВ "Гарант капітал".

Представники кадрових служб цих підприємств презентували актуальні вакансії, розповіли про умови праці, графік роботи, соціальний пакет та розміри заробітної плати. Окрему увагу було приділено можливостям проходження професійного навчання та компенсації витрат на оренду житла.

Шукачі роботи дізналися про потребу у працівниках на різних посадах, зокрема машиніст підземних установок. Така вакансія раніше була доступна лише для чоловіків, але в умовах війни її пропонують і жінкам, які не бояться фізичної праці та готові перекваліфікуватися.

Під час ярмарку безробітні мали можливість поспілкуватися з роботодавцями, поставити їм запитання та отримати консультації щодо працевлаштування. До заходу долучилися майже 100 пошукачів роботи. За результатами 32 учасника домовилися про співбесіду та ознайомлення з робочим місцем безпосередньо на підприємстві.

Робота Є – ти потрібен!