портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Від безробіття до відкриття власного бізнесу

Опубліковано 19 липня 2023 року, 09:19 , Донецький обласний центр зайнятості

Ольга Єгорова – переселенка з Маріуполя. До повномасштабної війни жінка працювала тальманом у Маріупольському морському торговельному порту. Після виїзду у більш безпечний регіон жінка звернулась за допомогою у працевлаштуванні до центру зайнятості. Роботу тальмана за новим місцем мешкання у селищі Авангард Одеської області знайти не вдалося. Ольга сумлінно виконувала всі заходи, визначені індивідуальним планом працевлаштування, тісно співпрацювала з кар’єрним радником. Під час онлайн-марафону Донецької обласної служби зайнятості "Презентація професій Одеського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості" дізналася про можливість професійного навчання. Безробітна вирішила отримати нову професію «манікюрниця».

Наразі Ольга кардинально змінила свою професійну діяльність, стала  професійним майстром і вирішила започаткувати власний бізнес.

«Необхідно докладати чимало зусиль, щоб власна справа стала прибутковою. Постійний пошук та індивідуальний підхід до кожного клієнта, удосконалення своєї майстерності - складові мого успіху. А ще – курси та майстер-класи, щоб бути на хвилі та в тренді, бо ж модні тенденції у світі краси змінюються дуже швидко! Проте коли займаєшся улюбленою справою - все вдається», - розповідає Ольга Єгорова.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості