портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась нарада щодо підписання Меморандуму про співпрацю між Східним ОТО Нацгвардії України та закладами культури Донеччини

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 16:36

Нарада щодо підписання Меморандуму про співпрацю в галузі культури, мистецтва і туризму між Східним оперативно-територіальним об’єднанням  (ОТО) Національної гвардії України та закладами культури Донецької області відбулась під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної сьогодні, 17 серпня. 

Зазначений Меморандум діятиме протягом 2021 року з автоматичним продовженням на кожний наступний рік.

Така співпраця дасть змогу використовувати потенціал закладів культури і мистецтва для організації культурного відпочинку військовослужбовців Національної гвардії України, сприятиме національно-патріотичному вихованню воїнів, реабілітації особового складу після виконання службових (бойових) завдань.

З огляду на те, що військові частини, а також підрозділи Нацгвардії розташовані у м. Маріуполь і м. Слов’янськ, на засіданні  розглянули питання про підписання двох Меморандумів:

  • Меморандуму з закладами культури південної частини області (долучити Маріупольську міську раду, Маріупольську райдержадміністрацію, Мангушську селищну раду, Сартанську ВЦА, комунальний заклад «Донецький академічний обласний драматичний театр (м. Маріуполь)», комунальний заклад «Маріупольський фаховий коледж культури і мистецтв» та комунальний заклад культури «Донецька обласна бібліотека для дітей»);
  • Меморандуму з закладами культури північної частини області (долучити Краматорську міську раду, Краматорську райдержадміністрацію, Слов’янську ВЦА, комунальний заклад «Бахмутський фаховий коледж культури і мистецтв імені І. Карабиця», комунальну установу культури «Донецький обласний навчально-методичний центр культури», Донецький обласний краєзнавчий музей, обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури», комунальний заклад культури «Донецький обласний художній музей», комунальний заклад «Адміністрація державного історико-архітектурного заповідника у м. Святогірську»).