портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську готується до відкриття корпус відділення реабілітаційної медицини для ветеранів АТО/ООС

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 17:11

Роботи з будівництва та оснащення корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини для ветеранів АТО/ООС, який розташовано на території КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська», вийшли на завершальну стадію.

Наразі вже завершені роботи з внутрішніх та зовнішніх робіт, тривають пусконалагоджувальні роботи з медичним обладнанням. Хід виконання робіт сьогодні, 17 серпня, оглянув заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников.

«Корпус матиме усе необхідне для повноцінної реабілітації ветеранів. Зокрема, окрім психологів, масажистів та профільних лікарів тут буде працювати хірургічне відділення, де будуть проводитись планові операції. Також у приміщенні побудований басейн, де для ветеранів будуть проводитись заняття для покращення стану їх здоров’я», - зазначив заступник очільника області.

Під час перевірки Денис Клюшников разом з представниками підрядних організацій визначив недоліки, які досі присутні у приміщенні лікарні. Будівельники пообіцяли усунути їх найближчим часом.

За словами директора департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА Володимира Колесника, актуальним і одним із пріоритетних напрямків діяльності медичних працівників залишаються медична, фізична та психологічна реабілітація учасників АТО/ООС. Для повного відновлення та повернення учасників бойових дій до повноцінного громадського життя потрібна професійна допомога реабілітологів, масажистів та психоаналітиків. Для їх комфортної роботи у будівлі створені окремі просторі кабінети та зони відпочинку медичного персоналу.

Інші новини за темою