портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заступник голови Донецької ОДА Юлія Костюніна ознайомилась з дитячими закладами оздоровлення та відпочинку «Сонячний» та «Юний моряк»

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 17:22 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Послугами оздоровлення та відпочинку у Донецькій області на сьогодні охоплено майже 18 тисяч дітей.

В поточному році 11 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку здійснюють свою діяльність, ними охоплено близько 10 тисяч дітей.  

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна з робочою поїздкою відвідала Маріупольський район, де ознайомилась з роботою дитячих закладів оздоровлення та відпочинку «Сонячний» (с. Юр’ївка) та «Юний моряк» (Урзуф).

Метою поїздки був детальний аналіз поточного стану організації оздоровлення та відпочинку у дитячих закладах з метою внесення раціональних пропозицій щодо вдосконалення їх роботи. 

Під час відвідування дитячих закладів Юлія Костюніна відзначила наявність ефективної організації оздоровчого процесу, змістовного та різноманітного дозвілля, розважально-освітніх програм, конкурсів, спортивних змагань, квестів, майстер-класів та потужне матеріальне оснащення дитячих закладів.

Діти із захопленням поділились з Юлією Костюніною неймовірними враженнями та яскравими емоціями, які вони отримали під час оздоровлення.