портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась нарада з питань організації та відпочинку дітей у 2023 році

Опубліковано 26 травня 2023 року, 20:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

26 травня 2023 року відбулась нарада під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної, на якій було розглянуто питання організації оздоровлення та відпочинку дітей області у 2023 році.

У нараді взяли участь представники департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, керівники військових адміністрації населених пунктів області, рад територіальних громад, районних державних адміністрацій та районних військових адміністрацій, органів з питань соціального захисту населення області та представники комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний, санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини».

Під час наради обговорено перспективи проведення оздоровлення та відпочинку дітей у 2023 році в умовах воєнного стану та стан фінансування оздоровчої кампанії у 2023 році.

Крім цього, розглянуто питання направлення дітей до дитячого центру «Артек» та дитячих закладів карпатського регіону відповідно до впровадженого Урядом механізму за принципом «гроші ходять за дитиною».

Також КП ОДМСОК «Перлина Донеччини» представило програму діяльності закладу на 2023 рік.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації