портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась онлайнова нарада щодо питань культури та інформаційної політики

Опубліковано 25 листопада 2021 року, 09:39

Онлайнова нарада із представниками обласних та Київської міської держаних адміністрацій відбулась під головуванням Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка 24 листопада.

Від Донецької облдержадміністрації у нараді взяли участь заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Вікторія Точена, начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Тетяна Тюріна.

В ході засідання були розглянуті пріоритетні напрями діяльності МКІП на перспективу. Обговорили стан наповнення реєстру культурної спадщини та культурних цінностей, реалізації проєкту «Велика реставрація» в регіонах, погодження реорганізації/ліквідації бібліотечних закладів, поповнення бібліотечних фондів, виконання Державної цільової національно-культурної програми розвитку народних художніх промислів, як географічних зазначень, щодо активізації в регіонах інформаційної кампанії на підтримку вакцинації населення від коронавірусної інфекції COVID-19, щодо забезпечення правових та фінансових умов для створення Центрів культурних послуг.