портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась презентація проєктів, розроблених облдержадміністрацією за результатами візиту української делегації до Німеччини

Опубліковано 02 грудня 2022 року, 18:58 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

1 грудня відбулась презентація проєктів, розроблених Донецькою облдержадміністрацією за результатами візиту української делегації до Німеччини.

Нагадаємо, 30 жовтня – 4 листопада 2022 року відбувся візит української делегації до Німеччини в межах проєкту «Разом до демократії» Фонду Конрада Аденауера (офіс у Харкові) та Європейської академії для жінок у політиці та бізнесі у Берліні. Участь у візиті брала заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна

Метою візиту української делегації було надання політикиням та мультиплікаторкам у Берліні та Саксонії інформації з перших вуст про поточну ситуацію на сході та півдні України і вивчення можливостей для співробітництва та реалізації спільних проєктів.

За результатами візиту вдалося започаткувати різноманітні контакти та навіть розробити перші спільні проєктні ідеї, як-от побратимство між містами, обмін у сфері культури, гуманітарна допомога тощо. 

Напрацьовані ідеї були конкретизовані та оформлені у проєкти та 1 грудня 2022 року презентовані Юлією Костюніною німецьким партнерам. Матеріали будуть розглянуті та опрацьовані Олівером Шенком, керівником канцелярії Вільної держави Саксонії, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації. 

Також німецькі партнери повідомили про намір створити контактний центр, який би сприяв активізації й посиленню німецько-українських відносин.  Він буде розташований у Дрездені. Одне із завдань центру – зміцнення зв’язків у сфері бізнесу та економіки. За підтримки активістів і об’єднання «Euromaidan 2014» в Дрездені нещодавно відкрився «Український дім» (Ukrainisches Haus).

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації