портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась селекторна нарада з питань запобігання та протидії домашнього насильства

Опубліковано 18 червня 2019 року, 14:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

14 червня  під головуванням заступника Міністра соціальної політики Наталії Федорович, відбулась селекторна нарада з питань запобігання та протидії домашнього насильства. Участь у селекторній нараді прийняли працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Служби у справах дітей облдержадміністрації.

Обговорені питання про персонально-відповідальних осіб за протидію домашньому насильству, про діяльність спеціалізованих служб на забезпечення реалізації Закону України «Про запобігання та протидію домашньому насильству» та влаштування дітей які потрапляють від домашнього насильства.

Наталія Федорович звернула особливу увагу на фінансове забезпечення щодо створення та функціонування мобільних бригад та притулків на міському рівні.