портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась відеоконференція з територіальними громадами області

Опубліковано 26 листопада 2021 року, 13:30 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Відеоконференція з територіальними громадами Донецької області відбулася 26 листопада за ініціативи представників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку «Артек-Прикарпаття» (м. Трускавець) та «Соколята» (м. Хирів)

Мета заходу - детальне ознайомлення представників структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій із роботою вказаних закладів, в яких проходить оздоровлення дітей в межах реалізації загальнодержавної програми щодо оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в гірських районах.

Обговорені питання щодо організації виховного та навчального процесу, умов проживання та харчування дітей, медичного забезпечення.

Крім цього, представники вищезазначених закладів запевнили учасників відеоконференції про 100% вакцинованих від COVID-19 усіх працівників.

Чергова оздоровча зміна в дитячих закладах «Артек-Прикарпаття» та «Соколята» здійснюватиметься з 05 грудня 2021 року.

З питання забезпечення дітей оздоровленням в умовах закладів «Артек-Прикарпаття» (м. Трускавець, Львівська область) та «Соколята» (м. Хирів, Львівська область) необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.