портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Громади Донеччини отримали гуманітарну допомогу від діаспори Нідерландів

Опубліковано 26 листопада 2021 року, 13:15

Урочисте вручення сертифікатів на отримання гуманітарної допомоги жителям Донецької області від української громади Нідерландів відбулося сьогодні, 26 листопада. 

У заході взяли участь заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна, директор департаменту соціального захисту населення ОДА Олена Токарева, координатор фонду «Українська громада в Нідерландах Ангеліна Кучерук, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій, які здійснюють роботу у громадах північної частини Донецької області.

«Ваша допомога є проявом справжнього гуманізму і співпереживання за долю мешканців Донеччини, які, на жаль, вже восьмий рік поспіль потерпають від збройної агресії Російської Федерації. Завдяки вам допомогу отримають лікарні Донеччини та внутрішньо переміщені особи. Надаючи допомогу у цей нелегкий час,  ви даруєте не тільки матеріальні цінності, але й відчуття надії, яке показує, що ми разом, що ми подолаємо усі складнощі саме завдяки допомозі наших друзів, наших співвітчизників по всьому світу. Завдяки вам ми відчуваємо підтримку та відкритість серця, яка допомагає нам подолати усі перепони», - сказала Юлія Костюніна.

Заступник очільника області також передала волонтерам подяку Донецької облдержадміністрації та зазначила, що благодійники завжди є бажаними гостями  на Донеччині  

Ангеліна Кучерук, координатор Фонду «Українська громада в Нідерландах», висловила щиру підтримку обласній владі та зазначила, що допомога внутрішньо переміщеним особам є пріоритетом для діаспор українців у всіх країнах світу.