портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась зустріч учасників програми «Державотворець» зі спеціалістами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

Опубліковано 30 листопада 2020 року, 15:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Зустріч 25 учасників регіонального етапу «Державотворець»  з начальником управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької  облдержадміністрації  Лілією Золкіною та спеціалістами управління відбулася у межах модулю «Творимо державу» 27 листопада.

Під час зустрічі було обговорено питання про механізми роботи структурних підрозділів облдержадміністрації, взаємодії органів державної влади з інститутами громадянського суспільства та іміджеві проєкти управління.

Програма особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець» була ініційована Міністерством молоді та спорту України та Українською академією лідерства у 2018 році з метою активізації участі молоді в процесах реформування та творення держави. Цьогоріч програма реалізується Мінмолодьспортом з проєктом USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) та з Українською академією лідерства.

Метою програми є створення особистісного та професійного розвитку молоді в Україні віком від 18 до 35 років, розвиток відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молоді.

Через несприятливу епідеміологічну ситуацію в країні регіональний етап програми пройшов з 13 по 30 листопада 2020 року в онлайн-форматі.

Кожен учасник, який пройде програму у повному обсязі, отримає відповідний сертифікат.