портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася онлайнова дискусія «Як ратифікація Стамбульської конвенції посилить захист постраждалих від гендерно зумовленого насильства в Україні»

Опубліковано 27 жовтня 2021 року, 14:48 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники Донецької області взяли участь в онлайновій дискусії «Як ратифікація Стамбульської конвенції посилить захист постраждалих від гендерно зумовленого насильства в Україні».

Дискусію було організовано громадською організацією «Ла Страда - Україна» у співпраці з Урядовою уповноваженою з питань гендерної політики Катериною Левченко.

Участь у заході взяли народні депутати України, депутати місцевих рад, посадові особи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представники/ці правоохоронних органів, академічної спільноти та громадських організацій.

До дискусії долучилися представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та виконавчих органів міських, сільських та селищних рад, райдержадміністрацій, військово-цивільних адміністрацій Донецької області.