портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулися патріотичні змагання «Козацькому роду нема переводу»

Опубліковано 01 жовтня 2023 року, 14:41 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Сьогодні відбулися патріотичні змагання «Козацькому роду нема переводу» до Дня захисників та захисниць України. Вони складалися з чотирьох блоків, де учасники та учасниці демонстрували свої знання  у виконанні різноманітних і цікавих форм завдань, де показали свою кмітливість, логіку та розум, повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації.

10 команд долучились до змагань: МЦ Вікторія, м. Мар‘їнка, Вільні, с. Вільне, Якорі, м. Маріуполь, Гайдамаки, м. Велика Новосілка, Незламні, Соледарська ТГ, Батальйон «Донбас», м. Вінниця, Козачата, с. Криворіжжя, Покровський район, Апостоли, м. Дружківка, Енергія нації, м. Миколаївка, Квітучі м.Сіверськ.

Завдяки інтерактивному формату молодь змогла дізнатись багато нового про День захисників і захисниць, про Україну, відомих українських діячів і їх досягнень та добре провести час

Вітаємо переможців!!  За результатами змагання ними стали:

1. Вільні -  25 балів 

1. Батальйон "Донбас" - 25 балів

2. Енергія нації - 24 балів

2. МЦ Вікторія - 24 балів

3. Гайдамаки - 23.5 балів 

Освітньо-інтерактивні змагання проводились з метою покращення знань молоді за темою Дня захисників і захисниць і сприяли утвердженню української національної ідентичності. 

Вітаємо тисячі військових, які мужньо борються за мирне майбутнє нашої України,  зі святом! Слава Україні! Героям Слава!

Захід реалізується Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів Донецької облдержадміністрації.

За інформацією  управління сім’ї, молоді та масових заходів облдержадміністрації