портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулось перше засідання ініціативної групи з формування нового складу громадської ради при Донецькій ОДА

Опубліковано 23 вересня 2021 року, 18:09

Перше засідання ініціативної групи з формування нового складу громадської ради при Донецькій обласній державній адміністрації відбулось сьогодні, 23 вересня.

Участь у роботі ініціативної групи взяли представники громадських організацій та управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

«У зв'язку з завершенням повноважень попередньої громадської ради виникла необхідність формування нової громадської ради. До ініціативної групи увійшло 8 людей, половина - від громадськості, половина - від нашого управління. Попереду процес підготовки необхідних документів, тому секретарем ініціативної групи стане представник облдержадміністрації для пришвидшення комунікацій між ініціативною групою та структурними підрозділами Донецької ОДА», - зазначила начальник управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Тетяна Тюріна.

Ініціативна група надалі працюватиме над тим, щоб сформувати нову громадську раду. До неї увійдуть представники 35 громадських об'єднань області, буде обрано керівні органи.

Нагадаємо, повноваження чинної громадської ради сплинуть у листопаді поточного року.