портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся обласний захід до Дня Дошкілля

Опубліковано 23 вересня 2021 року, 19:17

Обласне свято «З Днем дошкілля вас вітає Донеччина»  до Дня працівників дошкільної освіти, який відзначається в Україні 27 вересня, відбулось у місті Краматорськ.  

На захід запрошено кращих працівників галузі: молодих педагогів та досвідчених фахівців, музичних працівників, педагогів-організаторів і керівників закладів дошкільної освіти області. 

У межах свята відбулось урочисте нагородження працівників закладів дошкільної освіти грамотами та подяками Міністерства освіти і науки України та облдержадміністрації. Відзнаки вручила заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна. «У цей день хочеться подякувати всім працівникам дошкільних закладів Донеччини за мудрість, терпіння, турботу та увагу до наших дітей – не дарма дитячий садок вважають першою школою життя для малюків, це  фундамент, який закладається з самого дитинства та служить основою в подальшому житті», – зауважила вона.

Програма свята передбачала цікаву розважальну програму, виступи кращих творчих колективів області та неформальне спілкування, під час якого учасники обмінялися враженнями про ті позитивні зміни, що відбулися в дошкільній освіті протягом останніх років, зокрема щодо створення комфортних та безпечних умов для виховання дітей Донеччини.

Інші новини за темою