портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання Комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків

Опубліковано 13 червня 2023 року, 08:36 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

12 червня 2023 року під головуванням Віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної відбулося 9-те тематичне засідання Комісії з питань координації взаємодії органів виконавчої влади щодо забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків: «Протидія домашньому насильству в період війни та відновлення, з урахуванням потреб різних цільових груп». 

Під час засідання було висвітлено такі питання:

• Актуальні питання протидії домашньому насильству в період війни та відновлення, з урахуванням потреб різних цільових груп.

• Міжнародна підтримка у питанні протидії домашньому насильству в період відновлення, з урахуванням потреб різних цільових груп.

• Результати роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству, пов’язаному зі збройною агресією росії проти України, та надання допомоги постраждалим за 2022 рік, плани на 2023 рік.

До участі долучилися представниці Донецької обласної державної адміністрації, обласної військової адміністрації.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації