портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання Комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей

Опубліковано 09 грудня 2020 року, 17:41 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Комісія з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей ухвалила рішення про  верифікацію відомостей про два майнові об’єкти оздоровлення та відпочинку на своєму засіданні, яке відбулося 9 грудня під головуванням заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної.

На розгляд Комісії  надійшло 2 заяви про верифікацію відомостей про майнові об’єкти оздоровлення та відпочинку.  За результатами засідання членами Комісії одноголосно прийнято рішення про  верифікацію відомостей про майнові об’єкти оздоровлення та відпочинку: комунальне підприємство «Дитячий оздоровчий заклад «Дружба» Великоновосілківської селищної ради» у Великоновосілківському районі, с. Нескучне та дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Супутник» у м. Св’ятогірськ.

Слід зазначити, що на даний час за результатами засідань Комісії з питань обліку майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей верифіковано відомості   12 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, розташованих на території Донецької області.