портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулося засідання круглого столу щодо розвитку та кластеризації ІТ та суміжних галузей в регіоні

Опубліковано 21 січня 2020 року, 19:03 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

У продовження низки заходів щодо забезпечення стимулювання розвитку пріоритетних галузей, впровадження діджиталізації в області та підтримки ініціативи зі створення регіонального галузевого об’єднання IT-сфери і суміжних галузей 21 січня 2020 року в приміщенні облдержадміністрації відбулась зустріч першого заступника голови облдержадміністрації Мороза І.В. з представниками ІТ - сфери та суміжних галузей регіону у форматі круглого столу. На захід також були запрошені представники міжнародних організацій: USAID та ПРООН.

Під час зустрічі були розглянуті деякі проблеми IT-галузі, програми підтримки суб’єктів сфери, питання забезпечення підготовки кадрових ресурсів, визначені напрямки щодо формування потенціалу в IT-галузі. Одночасно обґрунтовано доцільність створення, розглянуто формат та перспективи подальшої діяльності регіонального галузевого об’єднання підприємств IT-галузі.