портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбувся регіональний форум «Роль молоді у наближенні Перемоги»

Опубліковано 07 квітня 2023 року, 22:08 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

7 квітня 2023 року на базі Донецького державного університету внутрішніх справ відбувся регіональний форум «Роль молоді у наближенні Перемоги», повідомляє управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

Метою заходу стала презентація та обговорення здобутків та досягнень молоді у сфері волонтерської діяльності, як складової національно-патріотичного виховання, та співпраці органів державної влади, волонтерів та інститутів громадянського суспільства.

У межах заходу відбулось 4 панельні дискусії:

- Співпраця органів державної влади та волонтерів

- Молодіжні волонтерські ініціативи

- Розвиток та актуальні напрями діяльності волонтерських організацій

- Роль волонтерського руху у відновлення  деокупованих територій. Роль молоді у наближенні Перемоги та у відбудові України.

Спікерами першої панельної дискусії стали Марина Попатенко, заступниця Міністра молоді та спорту України, Юлія Костюніна, заступниця голови Донецької облдержадміністрації, Катерина Колтунова, заступниця начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації та Олена Волобуєва проректор Донецького державного університету внутрішніх справ.

Кейси молодіжних волонтерських ініціатив на форумі презентували представники громадської організації «Українська асоціація студентів», молодіжної ради при Донецькій облдержадміністрації, молодіжного руху #Творчі_волонтери, громадської організації «Серця матерів та ветеранів війни Кропивницького», громадської організації «Агенція сталого розвитку «Хмарочос», спільноти «Годуємо патріотів», «Молодіжної кухні», громадської організації «Слов'янський культурний центр «Задзеркалля» та Донбаського державного педагогічного університету.

У межах панельної дискусії «Розвиток та актуальні напрями діяльності волонтерських організацій» виступили представники відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Донецькій області, центру готовності цивільних фонду Сергія Притули у м. Кривому Розі, проєкту Волонтер+ в Кіровоградській області, Кіровоградської обласної організації Всеукраїнської громадської організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення», Громадської спілки «Асоціація гуманітарний центр «Все буде добре», громадської організації «Ти ж екоакактивіст/ка», Донецького національного технічного університету. 

Про роль волонтерського руху у відновленні  деокупованих територій та роль молоді у наближенні Перемоги та у відбудові України» говорили Лілія Золкіна, начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Віталій Матешко, директор департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради, Світлана Головатюк, заступниця директора департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту виконкому Криворізької міської ради, Владислав Волошин, начальник відділу молодіжної політики та національно-патріотичного виховання управління молоді та спорту Кіровоградської обласної військової адміністрації, Олександр Свиридов, курсант факультету № 1 Донецького державного університету внутрішніх справ, Ігор Анушкевич, директор Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки та студенти Маріупольського державного університету.

З проєктом резолюції за результатами регіонального форуму «Роль молоді у наближенні Перемоги» можна ознайомитися тут : https://cutt.ly/47k38kC

Організатори заходу: Донецький державний університет внутрішніх справа та управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації.

За інформацією управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації