портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Юлія Костюніна відвідала Донецький державний університет внутрішніх справ

Опубліковано 07 квітня 2023 року, 22:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

7 квітня 2023 року заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна відвідала Донецький державний університет внутрішніх справ, який зараз релоковано з м. Маріуполь до м. Кропивницький Кіровоградської області, де взяла участь у регіональному форумі «Роль молоді у наближенні Перемоги», організованому університетом спільно з управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

У межах панельної дискусії «Співпраця органів державної влади та волонтерів» Юлія Костюніна ознайомила учасників із напрямками та перспективами роботи Донецької облдержадміністрації у сфері підтримки волонтерського руху, співпраці з інститутами громадянського суспільства та реалізації державної молодіжної політики та національно-патріотичного виховання. 

Підсумовуючи, заступник голови облдержадміністрації зазначила: «Спільною роботою органів державної влади, молоді, громадських структур, волонтерів та за підтримки міжнародної спільноти  ми ефективно боронимо і будемо боронити Україну разом із нашими захисниками на передовій. І разом ми обов’язково здобудемо перемогу. А наступний такий форум ми проведемо у Донецькій області і його темою буде «Відновлення Вільної Мирної Донеччини».

Також Юлія Костюніна провела робочу зустріч із професорсько-педагогічним колективом Донецького державного університету внутрішніх справ, на якій було обговорено можливість реалізації спільних проєктів та проведення спільних заходів у сфері молодіжної та сімейної політики, національно-патріотичного виховання, освіти та культури, та визначено шляхи співпраці університету з облдержадміністрацією. 

Під час поїздки заступник голови облдержадміністрації відвідала локацію громадської організації «Слов'янський культурний центр «Задзеркалля» із м. Слов’янськ, яка зараз тимчасово продовжує свою роботу у м. Кропивницький, та ознайомилась із проєктами та заходами організації, що реалізуються у Донецькій та Кіровоградській областях спільно з органами державної влади та міжнародними неурядовими організаціями.

За інформацією управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації