портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відновлення електропостачання Донеччини: підсумки тижня

Опубліковано 19 вересня 2022 року, 15:15

Попри постійні обстріли з 12 по 18 вересня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося з дозволу військових повернути електропостачання жителям 74 населених пунктів на Донеччині. Знову з електрикою – понад 62 тисячі родин у Бахмутському, Краматорському, Покровському та Волноваському районах. Енергетики докладають максимум зусиль задля якнайскорішого відновлення електропостачання щойно стихають обстріли та військові надають дозвіл на проведення робіт. Фахівці енергокомпанії роблять усе можливе, щоб підтримати жителів Донеччини у цій важкій ситуації.

Протягом тижня аварійно-ремонтні бригади повністю чи частково вдалося відновити електропостачання 74 населених пунктів області. Це дало змогу повернути світло в оселі 62 277 родин у Волноваському, Бахмутському, Краматорському та Покровському районах.

У тому числі учора енергетикам вдалося виконати ремонти мереж у Покровському, Бахмутському та Краматорському районах та підключити світло 9,6 тисяч родин. Найбільше відновлень у Торецькій громаді – з електрикою знову тут 5,6 тисяч родин. Понад 2 тисячі родин у Авдіївській та по 900 у Мар’їнській та Покровській громадах також знову зі світлом. Фахівцям енергокомпанії також вдалося попрацювати у Костянтинівській громаді.

Як повідомив очільник Донецької області Павло Кириленко, найважчими напрямками залишаються Бахмутський та Авдіївський. Постійним обстрілам піддається і лінія розмежування. Тож складними залишаються і Торецький та Мар’їнський напрямки.

Поки що без світла – 94 населених пункти області.